Ύβρις για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος η τοποθέτηση Αποστολόπουλου Ι. στο Ευρωκοινοβούλιο.

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

08 Ιουνίου 2022

Ύβρις για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος η τοποθέτηση Αποστολόπουλου Ι. στο Ευρωκοινοβούλιο.

 


Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών Π.Ο.Λ στην εκπομπή των  Μ. Νιφλή – Α. Παυλόπουλου στον Real.fm όπου και προσκλήθηκε να κάνει δηλώσεις αναφορικά με τη τοποθέτηση του Ιάσωνα Αποστολόπουλου στο  Ευρωκοινοβούλιο όταν και εξαπέλυσε κατηγορίες κατά των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ λέγοντας πως  " το Λιμενικό πετάει τους ανθρώπους στη θάλασσα αντί να τους διασώζει".

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ Κυράνης Κώστας είναι τεράστιο το μέγεθος της ύβρις κατά των συνάδελφων τα όσα αναφέρει ο κ.Αποστολόπουλος τη στιγμή μάλιστα που τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωής τους , διασώζοντας καθημερινά συνανθρώπους μας που έχουν βρεθεί να κινδυνεύουν στη θάλασσα αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στη χώρα μας .

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα το ότι για την προσφορά τους τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ έχουν βραβευθεί πολλές φορές και από διεθνείς φορείς και οργανώσεις. 


Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

Ακολουθεί το απόσπασμα της τοποθέτησης του Προέδρου της Π.Ο.Λ.


Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage