ΕΠΛΣ Βορείου Ιονίου : ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

16 Ιουνίου 2022

ΕΠΛΣ Βορείου Ιονίου : ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, παρευρέθηκαν στην τελετή παράδοσης – παραλαβής  Διοίκησης της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, η οποία έλαβε χώρα στην Ηγουμενίτσα.

 

Η Ένωσή μας αποχαιρετά τον απερχόμενο Διοικητή Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. ΣΑΠΟΥΝΑ Ευρυβιάδη, ευχόμενη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

 

Επίσης καλωσορίζει τον νέο Διοικητή μας Πλοίαρχο Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣΤΕΡΓΙΟ Ιωάννη, ο οποίος, καθότι έχει διατελέσει και Κεντρικός Λιμενάρχης Κέρκυρας, είναι γνώστης της ευρύτερης περιοχής, των ιδιαιτεροτήτων και των προβλημάτων της, τον συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων του και του εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο και πολυσύνθετο έργο του.

 

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, εκπροσωπώντας τους συναδέλφους – μέλη μας, δηλώνει συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε προσπάθεια του νέου Διοικητή της 3ηςΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που θα έχει στόχο την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων και την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας.

                                                          

                                                        Για το Δ.Σ. 

                     Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

 

                       ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗΣ Ευθύμιος                                       ΚΟΝΤΖΙΑΛΗΣ Σπύρος

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage