ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος : Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Δεσλή Αθανασίου

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

17 Μαΐου 2022

ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος : Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Δεσλή Αθανασίου


 Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος  ενισχύοντας το σημαντικό έργο του τμήματος Αιμοδοσίας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου θα συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Βόλου με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα του εθελοντή αιμοδότη.

 

Για το λόγο αυτό το πρωί της 14 Ιουνίου 2022 κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου θα βρίσκεται στη παραλία του Βόλου προκειμένου να προσέλθουν οι συνάδελφοι Λιμενικοί και να διαθέσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους προσφέροντας δώρο ζωής σε όσους συναδέλφους το έχουν ανάγκη .

 

Η αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί από την ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου και μέλους μας Θανάση Δεσλή ο οποίος έφυγε πριν λίγο καιρό από κοντά μας .

 

Θα πρέπει να τονίσουμε πως η τράπεζα αίματος της Ένωσής μας έχει βοηθήσει δεκάδες συναδέλφους και μέλη των οικογένειών τους ,που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας .

 

 

      

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΥΡΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ               ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage