Τοποθέτηση του Προέδρου της Ένωσης Λιμενικών Αρχών Αττικής-Κορίνθου και Υπεύθυνου Υπηρεσιών ασφαλείας της Ομοσπονδίας ΞΥΝΕΛΗ Παναγιώτη στο 2ο Ετήσιο Συνέδριο της (Π.Ο.Λ.)

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

18 Απριλίου 2022

Τοποθέτηση του Προέδρου της Ένωσης Λιμενικών Αρχών Αττικής-Κορίνθου και Υπεύθυνου Υπηρεσιών ασφαλείας της Ομοσπονδίας ΞΥΝΕΛΗ Παναγιώτη στο 2ο Ετήσιο Συνέδριο της (Π.Ο.Λ.)

 

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι  εργασίες  του 2ου Ετήσιου Συνέδριου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.)  που πραγματοποιήθηκε στις 15-16 Απριλίου 2022 στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδος.
Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Αρχών Αττικής-Κορίνθου και Υπεύθυνος υπηρεσιών ασφαλείας της Ομοσπονδίας ΞΥΝΕΛΗΣ Παναγιώτης, αφού συλλυπήθηκε τους συναδέλφους για την τόσο απρόσμενη απώλεια του συναδέλφου Δεσλή Αθανασίου στον οποίο ήταν αφιερωμένο το συνέδριο. Ανέπτυξε τα εξής:

·         Ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας  και τον πρόεδρο της  ΕΠΛΣ Φθιώτιδος για την Άψογη διοργάνωση του συνεδρίου.

·         Εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μη κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης που καταργούσε κεκτημένα συνδικαλιστικά δικαιώματα του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος και κατάργησε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών.

·         Ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την ενημέρωση και γνώση που είχαν σχετικά με τα προβλήματα των Λιμενικών.

·         Ανέφερε ότι η Ομοσπονδία μας, μετά από αγώνα, έχει αναδείξει στο έπακρον  το αίτημά αλλαγής του καθεστώτος των μεταθέσεων  και ελπίζει ότι θα υπάρξει ένα θετικό αποτέλεσμα.

·         Τόνισε ότι το πρόβλημα των υπηρεσιακών ταυτοτήτων παραμένει.

·         Εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ενότητα των συνέδρων.

·         Ανέπτυξε το όραμα του για τη δημιουργία ενός θέρετρου για τους λιμενικούς με την συνεργασία της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., της Π.Ε.Α.Λ.Σ. ,των αποστράτων μέσω της Ε.Α.Α.Λ.Σ. καθώς και του Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. υπό τη σκέπη του Αρχηγείου ή ακόμα και την ίδρυση οικοδομικού συνεταιρισμού με την συνεργασία όλων των ανωτέρω.

·         Ως Υπεύθυνος υπηρεσιών ασφαλείας της Ομοσπονδίας συνεχάρη τους συναδέλφους για τις επιτυχίες στη μάχη με το οργανωμένο έγκλημα  και ανέπτυξε τα προβλήματα των υπηρετούντων στις Υπηρεσίες ασφαλείας και τις Περιφερειακές Ομάδες Δίωξης Ναρκωτικών, την έλλειψη υλικοτεχνικών υποδομών και εξοπλισμών και καυτηρίασε το φαινόμενο εν ετη 2022 να υπάρχουν Λιμεναρχεία χωρίς χώρους κράτησης.

·         Κλείνοντας την ομιλία του, ευχαρίστησε τους καλεσμένους και τους συνέδρους για την προσοχή τους και ευχήθηκε Καλή Ανάσταση

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage