ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος : Διάθεση ειδών ιματισμού και ενημέρωση συναδέλφων στο Λ/Χ Σκιάθου

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

19 Μαρτίου 2022

ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος : Διάθεση ειδών ιματισμού και ενημέρωση συναδέλφων στο Λ/Χ Σκιάθου


 Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος επισκέφτηκε το Λ/Χ Σκιάθου προκειμένου να διαθέσει σε κάθε συνάδελφο ατομικό ιματισμό που αντιστοιχεί σε ειδική στολή για το πλήρωμα του ΠΛΣ 208 και από ένα αντιανεμικό μπουφάν για όλους τους υπόλοιπους.


Θυμίζουμε ότι τα είδη ατομικού ιματισμού που διατέθηκαν αποτελούν μέρος της χορηγίας της Υφυπουργού Παιδείας κας Ζέττας Μακρή αλλά και της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Σποράδων κα.Κολυνδρίνη Δωροθέας που θα διατεθούν στους συναδέλφους που υπηρετούν στις Β. Σποράδες.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των συνάδελφων για τα φλέγοντα ζητήματα που μας απασχολούν.

Εκφράστηκε η μεγάλη δυσαρέσκεια τους για το ζήτημα των μεταθέσεων και τη κατανομή των οργανικών θέσεων μέσα από μια διαδικασία που έχει οδηγήσει τους υπηρετούντες στα νησιά σε ουσιαστικό αποκλεισμό από κάθε προοπτική επιστροφής στο τόπο συμφερόντων τους.

Αναγνωρίζουν τον αγώνα της Ένωσής μας που πάντα δηλώνει αντίθετη σε ότι αδικεί τους συναδέλφους και ζήτησαν από την ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος να εντείνει τις προσπάθειές της για ένα σύστημα μεταθέσεων που θα αποκαταστήσει την ισορροπία στις τάξεις του Σώματος.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει τις επισκέψεις στη Σκόπελο και στην Αλόννησο προκειμένου να διανείμει το υλικό ιματισμού ενημερώνοντας παράλληλα τους συναδέλφους για τις εξελίξεις στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage