Ε.Λ.Κ.: Συγχαρητήρια επιστολή στην Π.Ο.ΔΙ.Ν. του Κ.Λ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Αποκατάσταση αδικίας

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

19 Μαρτίου 2022

Ε.Λ.Κ.: Συγχαρητήρια επιστολή στην Π.Ο.ΔΙ.Ν. του Κ.Λ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Αποκατάσταση αδικίας


 Ηράκλειο,18 Μαρτίου 2022

 ΑρΠρωτ: 11/2022

             

Πριν μερικές μέρες ολοκληρώθηκε με την τέλεση της καύσης  η καταστροφή των 6 τόνων κατεργασμένης κάνναβης («σοκολάτας») και των 3 εκατομμυρίων ναρκωτικών χαπιών “captagon”, γνωστά και ως ναρκωτικά χάπια των τζιχαντιστών, τα οποία βρέθηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 κατόπιν των επισταμένων ερευνών από τα Στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου επί του Φ/Γ πλοίου ''NOKA'' σημαίας Συρίας.

Παρά την πολυπλοκότητα της ερευνάς λόγω πολλών παραπλανητικών στοιχείων στο 82 μέτρων πλοίο με αρκετούς  δυσπρόσιτους χώρους  τα στελέχη της Π.Ο.ΔΙ.Ν  υπό τον συντονισμό του τέως Περιφερειακού Διοικητή Λιμενικού Σώματος Κρήτης , νυν Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναυάρχου Λ.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Γεώργιου ο οποίος πίστεψε στις δυνατότητες των στελεχών και διέταξε την συνέχιση των ερευνών, επέφερε την ανακάλυψη της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Η ασφαλής μεταφορά προς  καύση των ναρκωτικών ουσιών πραγματοποιήθηκε από το  Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου όπου συμμετείχαν στελέχη της Π.Ο.ΔΙ.Ν., του γραφείου Ασφάλειας καθώς και στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών. 

Η Ένωση Λιμενικών Κρήτης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στα Στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου όπου η τότε ηγεσία ξέχασε να επιβραβεύσει  για την ανεύρεση των ναρκωτικών ουσιών, καθώς και στα συμμετέχοντα στην όλη διαδικασία Στελέχη, μην ξεχνώντας να χαιρετήσουμε την συμβολή των ιδιωτών με την παροχή κατάλληλου εξοπλισμού για την διευκόλυνση της διαδικασίας εξαγωγής από τις κρύπτες των ναρκωτικών αλλά και κατά το τελευταίο στάδιο της μεταφοράς και καύσης τους.

Ο νυν Αρχηγός έχει την δυνατότητα να αποκαταστήσει την αδικία της μη βράβευσης παρά των υποσχέσεων που δόθηκαν από την τότε ηγεσία για παρασημοφόρηση των στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, όπως αυτό έχει συμβεί σε ανάλογες υποθέσεις, φρονώντας παράλληλα ότι γνωρίζοντας την χρησιμότητα των Περιφερειακών  Ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. θα στηρίξει περαιτέρω τις Ομάδες αυτές τόσο με υλικοτεχνικό εξοπλισμό όσο και με την απαλλαγή τους από παράλληλα καθήκοντα που δυσκολεύουν το έργο τους καθώς και με δημιουργία νέων Ομάδων όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage