ΕΠΛΣ Φθιώτιδος :Έκφραση συγχαρητηρίων στους συναδέλφους του Λ/Χ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

08 Φεβρουαρίου 2022

ΕΠΛΣ Φθιώτιδος :Έκφραση συγχαρητηρίων στους συναδέλφους του Λ/Χ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

 Με ιδιαίτερη συγκίνηση και έκδηλη ικανοποίηση η Ένωσή μας αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Λ/Χ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, για την αυταπάρνηση, τον αλτρουισμό και το υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού και ευθύνης  που επέδειξαν το πρωί της Πέμπτης 20-01-2022 στο λιμένα Στυλίδας, όταν συνάνθρωπός μας έπεσε στην θάλασσα. Τα στελέχη επιλήφθηκαν άμεσα και βρέθηκαν στο σημείο της πτώσεις και τον έσωσαν από βέβαιο πνιγμό. 

               Η συμβολή των συναδέλφων μας ήταν καθοριστική και άμεση, πράγμα που αναδεικνύει την ευσυνειδησία, την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα των στελεχών του Λιμενικού Σώματος.  Είναι μια πράξη που τιμά τους ίδιους, και γεμίζει υπερηφάνεια όλους εμάς που έχουμε τέτοιους συνάδελφους  τους οποίους συγχαίρουμε.

Η Ένωσή μας σε ιδιαίτερη εκδήλωση θα τιμήσει τα μέλη της που αψηφώντας τον κίνδυνο έσωσαν τις ζωές συνανθρώπων μας που κινδύνευαν στη θάλασσα. Για το Δ.Σ.


         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ

                                                                                    ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ                   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage