Π.Ο.Λ.: Όχι στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

01 Σεπτεμβρίου 2021

Π.Ο.Λ.: Όχι στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

 


Η Ομοσπονδία μας το τελευταίο χρονικό διάστημα έγινε δέκτης της ανησυχίας μεγάλου αριθμού συναδέλφων αναφορικά με το ενδεχόμενο του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. 


Σοβαρός  αριθμός  στελεχών δεν έχει εμβολίστηκε επειδή έχει προβλήματα υγείας ενώ σημαντικό ρόλο για το 1/3 των ανεμβολίαστων επί συνόλω συναδέλφων έχει παίξει η ελλιπής πληροφόρηση. 

 

Θεωρούμε σημαντική την καμπάνια ενημέρωσης προς τους συναδέλφους τη στιγμή μάλιστα που ακόμη και σε επιστημονικούς κύκλους υπάρχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για τα οφέλη του εμβολιασμού. 


Η θέση της Ομοσπονδίας μας ,στην οποία σχεδόν όλα τα μέλη του ΔΣ έχουν κάνει το εμβόλιο, είναι αντίθετη στην υποχρεωτικότητα που θα οδηγήσει σε απώλεια μισθού ή και εργασίας , πιστεύοντας στη σωστή ενημέρωση ,επενδύοντας στην πρόληψη και θεωρώντας ως δεδομένη την δωρεάν κάλυψη σε test στο βαθμό που θα κριθεί ασφαλής για την καθημερνή και απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών. 
Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.


Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage