Ένωση Λιμενικών Κρήτης : Συνάντηση με Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Α. Κεφαλογιάννη

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

28 Ιουλίου 2021

Ένωση Λιμενικών Κρήτης : Συνάντηση με Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Α. Κεφαλογιάννη


 

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης (Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών),  αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα και Πρόεδρο της,  συναντήθηκαν το Σάββατο 24-07-21 με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Α. Κεφαλογιάννη , Βουλευτή Ν.Δ. Νομού Ρεθύμνου.

Κατά την συζήτηση παρουσιάσθηκε η δημιουργία της ένωσης μας και οι λόγοι για τους οποίους μας οδήγησαν σε αυτό. Τέθηκαν από την πλευρά της ένωσης μας ζητήματα που αφορούν το προσωπικό που Υπηρετεί στις Λιμενικές Αρχές Κρήτης με κυρίαρχο θέμα το Π.Δ. μεταθέσεων, την Υποστελέχωση που παρουσιάζεται σε συγκεκριμένες Λιμενικές Αρχές και την ανάγκη αύξησης των οργανικών θέσεων σε μια ρεαλιστική βάση.

Ο κ. Γιάννης Α. Κεφαλογιάννης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που του θέσαμε,  δεσμεύτηκε να ενημερωθεί σχετικά και να συναντηθεί εκ νέου με την Ένωση μας καθώς επίσης δήλωσε ότι θα είναι αρωγός, στην προσπάθεια της ένωσης μας, στην ανάδειξη και της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι.

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage