Συνάντηση της Π.Ο.Λ. με το νέο Δ.Σ. του ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

02 Ιουλίου 2021

Συνάντηση της Π.Ο.Λ. με το νέο Δ.Σ. του ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.


Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της Π.Ο.Λ. Κυράνη Κων/νου με το νέο ΔΣ του ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στη συνεργασία σε ζητήματα πολιτιστικά αλλά και κάθε τομέα που θα προσφέρει παροχές στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και στις οικογένειές τους .   

Ευχηθήκαμε στη νέα πρόεδρο του Συλλόγου Βερροπούλου Αιμιλία και σε όλα τα μέλη του ΔΣ καλή δύναμη σε αυτό το πολύ σημαντικό έργο που παράγεται από συναδέλφους που ανιδιοτελώς ασχολούνται, αναζητώντας τρόπους και μέσα που θα βελτιώσουν και θα κάνουν τη ζωή μας πιο ευχάριστη.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι το νέο ΔΣ απαρτίζεται από στελέχη όλων των βαθμίδων ενώ για πρώτη φορά υπάρχει εκπρόσωπος και των Αποστράτων .

Η Π.Ο.Λ. με κάθε τρόπο και μέσο θα σταθεί δίπλα στο ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. και μέσα από αυτή τη συνεργασία θα προσπαθήσει να συμβάλει στην ενίσχυση και στην ανάδειξη του Συλλόγου προκειμένου συνάδελφοι από όλοι την Ελληνική Επικράτεια να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε παροχές και προνόμια που προσφέρει ο  ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.


. 

Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage