ΕΠΛΣ Αν.Μακεδονίας & Θράκης : Συνάντηση με τον Βουλευτή Ξάνθης της Ν.Δ. Τσιλιγγίρη Σπυρίδων.

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

22 Μαρτίου 2021

ΕΠΛΣ Αν.Μακεδονίας & Θράκης : Συνάντηση με τον Βουλευτή Ξάνθης της Ν.Δ. Τσιλιγγίρη Σπυρίδων.


 Στο πλαίσιο πρωτοβουλιών και ενεργειών το Δ.Σ της ένωσης μας, πραγματοποίησε το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 συνάντηση  με τον Βουλευτή Ξάνθης της Ν.Δ. Τσιλιγγίρη Σπυρίδων.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης μας , διατυπώθηκαν εκτενώς σημαντικά ζητήματα όπως η αύξηση των οργανικών θέσεων της Λιμενικής Αρχής Πόρτο Λάγους . Επί του θέματος  ο κ. Τσιλιγγίρης τοποθετήθηκε θετικά χαρακτηρίζοντας επιβεβλημένη την ενίσχυση της Υπηρεσίας μας και δεσμεύτηκε σχετικώς .

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε το ζήτημα της κτιριακής μετεγκατάστασης του Λιμεναρχείου Πόρτο Λάγους  αλλά και η ανάγκη προμήθειας ενός σύγχρονου σκάφους που θα καλύπτει πλήρως τις επιχειρησιακές ανάγκες της Υπηρεσίας .

Από πλευράς του ο κ. Τσιλιγγίρης μας διαβεβαίωσε για  την μεταβίβαση όλων των ζητημάτων στο Υπουργείο και την παρακολούθηση αυτών για την υλοποίηση τους. 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Τσιλιγγίρη για την εξαιρετική στάση και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια για τα προβλήματα που απασχολούν  την Υπηρεσία, υπενθυμίζοντας μεταξύ άλλων και της αναβάθμισης αυτής σε  Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους. 

                

                  Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γενικός Γραμματέας 

                             

          ΤΣΙΜΠΛΑΣ Σπυρίδων                                                                   ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Χρήστος 

ΕΔΡΑ: ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ  Δ/νση: Πορτο-Λάγος –Ξάνθης  Τ.Κ: 67150  
email:epls.amath@gmail.com   Τηλ: 6932222647-6973033521


Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage