Καλωσορίζουμε την Ε.Λ.Α.Α.Κ στην Π.Ο.Λ.

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

07 Φεβρουαρίου 2021

Καλωσορίζουμε την Ε.Λ.Α.Α.Κ στην Π.Ο.Λ.


Ακόμη μία πρωτοβάθμια Ένωση ιδρύθηκε και εντάχτηκε στη δύναμη της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Λιμενικών –Π.Ο.Λ. αποδεικνύοντας τη δυναμική εξέλιξης της Ομοσπονδίας μας .


Η ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ θα αποτελέσει την συνδικαλιστική έκφραση των συνάδελφων που επιθυμούν να στηρίξουν την Π.Ο.Λ. και υπηρετούν στις Λιμενικές Αρχές της Αττικής και της Κορίνθου.


Η νέα πρωτοβάθμια Ένωση της Ομοσπονδίας μας αποτελεί τη φυσική εξέλιξη ενός συνδικαλιστικού εγχειρήματος που έκανε την εμφάνισή του την 1-10-2020 και μέχρι σήμερα έχει τριπλασιάσει τα μέλη του ενώ στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένονται να ενταχθούν και άλλες Ενώσεις που θα μας ενισχύσουν εκπροσωπώντας τους συνάδελφους σε όλη την Ελλάδα.


Χαιρετίζουμε τη ίδρυση της Ε.Λ.Α.Α.Κ. και την ένταξη της στη Π.Ο.Λ και δίνουμε από κοινού υπόσχεση για ένα συνδικαλισμό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των συναδέλφων χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς. Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage