ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

03 Φεβρουαρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Αγαπητέ συνάδελφε που υπηρετείς στις Λιμενικές Αρχές της 1ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ./
Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., σε προσκαλούμε να γίνεις μέλος της Ένωσης μας.

Είναι διαπιστωμένο ότι στη σημερινή εποχή ο συνδικαλισμός έχει απαξιωθεί και οι λόγοι είναι γνωστοί σε όλους μας.
Όμως, η Ένωση Λιμενικών Άρχών Αττικής και Κορίνθου που περιλαμβάνει τις  Λιμενικές Αρχές που υπάγονται στην πρώτη Περιφερειακή Διοίκηση του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., όπως αυτή προσδιορίζεται τοπικά στα άρθρα 1 έως 11 του Προεδρικού Διατάγματος 81/2014, όπως αυτό ισχύει σήμερα, ήτοι στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, στο Λιμεναρχείο Σαρωνικού, στο Λιμεναρχείο Κορίνθου, στο Λιμεναρχείο Αίγινας, στο Λιμεναρχείο Σπετσών, στο Λιμεναρχείο Ύδρας και στο Λιμεναρχείο Πόρου.  έχει περάσει στη σημερινή εποχή.

 Η Ένωση αποτελούμενη από  συναδέλφους που οι περισσότεροι  δεν είχαν καμία εμπειρία στο συνδικαλισμό, λειτουργεί με νέο Ύφος που βασίζεται καθαρά σε επαγγελματικά κριτήρια, με τεχνοκρατικές μελέτες και προτάσεις που έχουν ως βασικό στόχο το κοινό καλό.
φιλοδοξούμε να βρισκόμαστε με συνέπεια δίπλα σας, πάντα στο κέντρο των εξελίξεων με την συμμετοχή της σε κάθε συζήτηση με εκπροσώπους της νέας Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Λ.)  και τους Υπηρεσιακούς παράγοντες.
Επίσης, μέλη της θα συμμετέχουν σε όλα τα "working group" με προτάσεις που αφορούν αλλαγές στην υπηρεσιακή μας καθημερινότητα.
Είναι αυτονόητο ότι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπηση των μελών, μας δίνει την δύναμη που χρειαζόμαστε ώστε η άποψη μας να ακουστεί πιο δυνατά και να πετυχαίνουμε αυτά που κανένας από μόνος του δεν θα τα καταφέρει, όσο διευρυμένες δημόσιες σχέσεις και αν έχει.
Η συμμετοχή σου ως μέλος της Ένωσης δεν θα δώσει μόνο ισχύ στο ΔΣ αλλά θα φέρει και σε σένα ωφελήματα:
✓Έγκαιρη, έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση για όλα τα επαγγελματικά ζητήματα.
✓Άμεση ενημέρωση για θέματα καθημερινότητας.
✓Δυνατότητα να κάνεις προτάσεις ή να συμμετέχεις σε ομάδες εργασίας που θα επεξεργάζονται συγκεκριμένα θέματα.
✓Δυνατότητα να επωφελείσαι από τις συμφωνίες που επιτυγχάνονται και που έχουν σκοπό την οικονομική σου ανακούφιση.
✓Νομικές συμβουλές από το Νομικό σύμβουλο της Ένωσης που έχει πείρα στα εξειδικευμένα θέματα που άπτονται του επαγγέλματος μας και όχι μόνο.
✓Λύση ή απάντηση στα ζητήματα που σε αφορούν.
✓Θα είσαι μέλος της μεγάλης παρέας των Λιμενικών που  βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, αλληλοϋποστήριξη και ανταλλαγή απόψεων.
Οι λόγοι που πρέπει όλοι να είμαστε μέλη είναι πολλοί.
Το ότι πρέπει και εσύ να είσαι μέλος νομίζουμε ότι είναι προφανές.
Δώσε μας την ευκαιρία να γίνουμε η φωνή σου.
ΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗΟι τρόποι για να γίνεις μέλος είναι πολλοί και μπορείς να διαλέξεις όποιον σε βολεύει καλύτερα:


1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ


2. ΕΝΤΥΠΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ


Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage