Συνάντηση Π.Ο.Λ. με Γ.Γ. Υπουργείου Οικονομικών κ.Τριαντόπουλο Χρήστο

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

17 Ιανουαρίου 2021

Συνάντηση Π.Ο.Λ. με Γ.Γ. Υπουργείου Οικονομικών κ.Τριαντόπουλο Χρήστο


 Σε συνέχεια των συναντήσεων της Π.Ο.Λ. με πολιτικούς φορείς , πραγματοποιήθηκε την 14-01-21 συνάντηση με τον Γ.Γ. Υπουργείου Οικονομικών κ.Τριαντόπουλο Χρήστο.


Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και η δυνατότητα εξεύρεσης λύσεων υπέρ των συναδέλφων.

Ο κ.Τριαντόπουλος δήλωσε την αμέριστη στήριξη του στη Π.Ο.Λ. αναγνωρίζοντας στις ενέργειες της Ομοσπονδίας μας και στην πολυδιάστατη δράση της την πρόθεση για την εδραίωση μια σύγχρονης και διαφορετικής  συνδικαλιστικής συνείδησης εφάμιλλη της προσφοράς του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και των στελεχών του.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών ευχαριστεί τον κ.Τριαντόπουλο Χρήστο και του εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο που επιτελεί στο Υπουργείο Οικονομικών ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο όπου η πατρίδα μας δίνει καθημερινό αγώνα να αντέξει στους κραδασμούς από τη πανδημία σε όλα τα επίπεδα .

Site : www.omospondia.gr 


Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage