Η Π.Ο.Ε.Σ. χαιρετίζει την ίδρυση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

02 Οκτωβρίου 2020

Η Π.Ο.Ε.Σ. χαιρετίζει την ίδρυση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών
 Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε την παρουσίαση, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 στον Πειραιά, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.), της Ομοσπονδίας σας.

Με το παρόν έγγραφό μας επιτρέψτε μας να σας μεταφέρουμε τα ειλικρινή συγχαρητήρια της Ομοσπονδίας μας και έχοντας εμπειρία δεκαέξι (16) ετών στα συνδικαλιστικά δρώμενα των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλώνουμε ότι θα παρακολουθούμε τη δραστηριότητά σας και θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, το οποίο μη διστάσετε να μας ζητήσετε.

Η εξ ανάγκης ίδρυση μιας υγιούς Ομοσπονδίας για το προσωπικό του ΛΣ – ΕΛΑΚΤ και η απεμπλοκή από χρονίζουσες συμπεριφορές, υποκρύπτουσες προσωπικά ωφελήματα, η πολυφωνία και η δημοκρατία που χρειάζονται οι συλλογικότητες, θεωρούμε ότι θα είναι ο φάρος σας για την από εδώ και πέρα δύσκολη πορεία του εγχειρήματός σας, με πράξεις και ενέργειες προς όφελος αποκλειστικά και μόνο των μελών σας και του προσωπικού εν γένει του ΛΣ - ΕΛΑΚΤ.

Προσδοκούμε σε μια αγαστή συνεργασία και όταν εσείς το θελήσετε σε μια πρώτη δια ζώσης επαφή μας, για μια πρώτη γνωριμία.

Με εκτίμηση.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Τσουκαράκης Ανέστης

Συνταγματάρχης (ΣΔΓ)

6974365800

Ο Γεν. Γραμματέας

Κατσανεβάκης Ιωάννης

Επισμηναγός (ΥΑΔ)

6983503514

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage